Autokorrekt legaliserte kannibalisme istedenfor cannabis

Autokorrekt er et fantastisk hjelpemiddel for de fleste. Av og til kan det før til problemer. Det gjorde det i Canada når de skulle gjøre en lovendring i Bill C-45. Også kjent som “The Cannabis Act”. Autokorrekt legaliserte kannibalisme istedenfor cannabis.

legaliserte kannibalisme

Parlamentsmedlem Sara Anderson la merke til skrivefeilen, men regnet med noen andre ville rette opp. Det var det ingen som gjorde. Plutselig var det avstemming, og det hadde legalisert kannibalisme istedenfor cannabis.

Det spekuleres nå i om flere av parlamentsmedlemmene var påvirket av cannabis. Hvordan kunne det ellers gå igjennom tre runder med korrekturlesing?

Skrivefeilen som legaliserte kannibalisme istedenfor cannabis kan bli kostbar for Canada. De regner med å tape 22 milliarder i cannabis relatert omsetning. Noe av tapet vil nok bli dekket av inntektene fra kannibalisme relatert turisme.

Mange håper Senatet vil ordne opp i feilen. Sannheten er at mange virker til å være mye mer entusiastiske nå enn når lovforslaget handlet om Cannabis.

Les også: Internett flytter til Canada etter Trump seier

Kilde: Autocorrect nightmare: Typo in Bill C-45 legalizes cannibalism instead of cannabis

Kommentarer

kommentar

One thought on “Autokorrekt legaliserte kannibalisme istedenfor cannabis

Comments are closed.