Buss for fly, Norwegian lærer av NSB

Hørt om buss for fly? Skal du ut å fly Norwegian må du være forberedt på at de tar etter NSB sin suksess nå. Norwegian håper å gjenskape NSB sin braksuksess med buss for tog. Nå kommer nemlig buss for fly. Men vil de lykkes? Det blir nesten som om å “hoppe etter Wirkola”.

Buss for fly

Fjellfinnen Haike Haikonen møtte opp på Alta lufthavn der han skulle fly Norwegians rute DY321 fra Alta til Oslo. Heike skulle på tur med kona som hadde reist et par dager i forveien. Han forteller han orka ikke være turist i hovedstaden. Det hadde han vært et par ganger for mye.

– Jeg hadde kanskje ikke hørt godt nok etter, sier Haike. Det ble også kanskje litt brennevin på vei til Alta også. Jeg er ikke helt sikker, legger han til. Det var nemlig ikke noe Boing 737 som stod utenfor “gaten” der. Der stod det en ikke helt ny Scania Vabis buss i Norwegian sine farger. Alta – Oslo er det første prøveprosjektet til Norwegian med buss for fly. Og Heike var blant det første passasjerene som fikk være med på prøveturen. – Det var helt topp tror jeg, sier Heike. Kona var jo steike forbanna, legger han til. Turen fra Alta tok jo 5 døgn, og kona stod på Gardermoen for å ta i mot meg. Ellers var Heike godt fornøyd med turen fra Alta til Gardermoen.

Norwegian skal prøve ut dette prosjektet noen måneder for å se hvordan det går. Det ryktes også at de ikke har tenkt å stoppe der. Til neste sommer vil de utvide tilbudet fra München i Tyskland, og se om dette kan være en slager for tyske bobil turister som vil prøve buss for fly.

Les også: NRKs nye minutt for minutt satsing

Kommentarer

kommentar

One thought on “Buss for fly, Norwegian lærer av NSB

Comments are closed.