Elektrisk ål i stedet for pistol for Politiet

Politiets usikkerhetstjeneste (PUT) vil at norsk politi skal bruke elektrisk ål i stedet for pistol for å stoppe jihadistiske (et ord som ikke finnes i min auto correct) terrorister.

Det var konklusjonen usikkerhetstjenestens rapport. “Det har vært en økning og… bla bla bla bla bla”, sier sjefen Birkemo.

Politiet selv mener det er helt nødvendig med elektrisk ål som en rask og umiddelbar respons mot terrorister. Med elektrisk ål som permanent bevæpning slipper mann å løpe tilbake til bilen, åpne akvariet, ta ut ålen for så å komme seg raskt tilbake til forbrytelsen som var i ferd med å hende.

Hvis du gidder er hele rapporten linket lengre nede.

Utvalget

PUT kritiserer utvalget for at de har et litt snodig syn på terrortrusselen i landet. Utvalget sier faktisk at det er lite terror i landet nå for tiden. Det blir litt rart å sammenligne europeiske terrorister og jihadistiske terrorister. Europeiske terrorister de bomber der de er. Jihadistister bomber jo hvor som helst. Så å si at nordmenn er trygge, det er å strekke strikken litt vel langt altså, sier Bjørkeklo.

Bjørkeklo mener elektrisk ål kan bidre til å skape mer tillit til befolkningen her i landet.

“Det er helt nødvendig at politiet har tillit til befolkningen, sånn at de er klar til å kaste en elektrisk ål etter terroristene om det skulle oppstå en hendelse.”, mener Bjørkeklo.

Nei nei nei

Nesten hele utvalget sa til nei til elektrisk ål tidligere i år. De mente den gang at den elektriske ålen fikk være igjen i akvariet som politiet har bak i bilene sine. Et par politimenn vil sykt gjerne ha elektrisk ål i beltet. Noen har til og med gått med på at den elektriske ålen kan godt være utladet, men har de en kondensator klar i beltet som en powerbank. Resten av politiet vil ha det sånn som det er i dag. Ålen i vannet.

Østlandet sier ja til elektrisk ål

Oslo sier ja til elektrisk ål på hofta, fulladet. De vil at Norge skal bli de første i verden med elektriske åler i beltet. Det er enda ikke kjent hvor mange åler hver mann blir utstyrt med. Til de som er negativ til ål har Oslo politiet tenkt å ha demonstrasjon skyting med elektriske åler på neste landsskytterstevnet i 2018.

 Les også: Kanadagåsen skal ha drite ut hele Berlevåg Stadion

Raporten

Kommentarer

kommentar