Strandselgere et økende problem på Solastranden

Strandselgere har i de siste årene blitt et økende problem i takt med de fine somrene og den globale oppvarmingen. I enkelte tider på dagen er det ikke mulig å bevege seg en meter uten å ha blitt prakket på de mest eksotiske varer fra Gucci, D&G, Hugo Boss og First Price.

En av brillene vi fikk kjøpt til en røverpris på bare 13,000 norske oljekroner.

strandselgere-2

Det flyter over av kopivarer som Gucci, Hugo Boss og Adidas i nærmiljøet. De lokale merkebutikkene klager over synkende salg på grunn av alle kopivarene på stranden. Et kjapt enkelt Gucci søk på finn.no kan avsløre hvor mye av varene ender opp. For å demonstrere hvor like kopivarene og originalene er har vi her noen Gucci sko. Ser du forskjell på disse skoene?

strandselgere-3

Men hvem står bak disse ugjerningene? Det skal, i følge politiet, dreie seg om uorganiserte gjenger fra indre østlandet uten innvandrerbakgrunn.   Andpustne og slitne horder av strandselgere som prøver å rømme fra politiet er blitt et vanlig syn her på stranden. En del av de stikker til havs og ender opp som båtflyktninger.

Det er heller ikke bare greit å være en utskjelt strandselger på Solastranden. Nylig var det tendenser til opptøyer i sentrum og i parkeringshuset på flyplassen, etter en strandselger døde av hjerteinfarkt etter en vill flukt over stranden fra politiet.

Er vi blitt for pripne og hovne som ikke tolererer disse menneskene som stort sette er desperate unge arbeidsledige østlendinger? Alle har regninger å betale, og trenger å tjene til salt i grøten. Har vi blitt hjernevasket av imperialistene som prøver å kvele små  strand-grundere?

Les også: Fikk bikinikroppen frastjålet på sydenferie

Kommentarer

kommentar

One thought on “Strandselgere et økende problem på Solastranden

Comments are closed.