Coop Extra stenger for kunder. Har ikke tid til å ekspedere.

I følge informasjonsvilleder Ingvild Vanskelig vil Coop Extra slutte å ta i mot kunder. De har rett og slett ikke tid til å ekspedere dem. Selvbetjeningsautomatene har så langt ikke vært noe suksess. Folk bruker alt for lang tid ved disse automatene, og sånn kan vi faktisk ikke ha det, uttaler Ingvild Vanskelig. 

I Coop skal vi tjene penger, sier Ingvild. Og det blir ikke mye penger hvis vi må ta oss av kunder hele tiden. Mesteparten av tiden brukes til å ekspedere kunder, og rense brødkutteren for rullekake som kundene forsøker å kutte opp.

I tillegg har vi så mange ekstra tjenester som bank i butikk, og post i butikk. Heldigvis har vi ikke butikk i butikk. Varer skal også settes på plass hele tiden. Og med bare 14 ansatte pr. butikk så strekker ikke tiden til. Så vi har konkludert med at hvis vi stenger for kunder så slipper vi etterfylle varer hele tiden. Da sparer vi vanvittig mye tid som vi kan bruke på å faktisk tjene penger. Vi regner med å tjene 12 milliarder ekstra i året på dette tiltaket, sier Ingvild Vanskelig.

I følge sikre kilder innen FN skal Coop Extra være i forhandlinger med Biltema om de vil overta dagligvare sortimentet. De selger alt mulig annet enn bildeler fra før av. Biltema har så langt ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Heldigvis finnes det som regel en Kiwi butikk i nærheten av de fleste Coop Extra butikker. De har kommentert at de fortsatt vil ta i mot kunder.

Les også: Autokorrekt legaliserte kannibalisme istedenfor cannabis

Kommentarer

kommentar