Venstre serverer kameler på årets julebord

Venstre serverer kameler, store og hårete kameler, på årets julebord til medlemmene sine. Valgforskere profeterte rett etter valget at Venstre kommer til å måtte svelge mange kameler i en eventuell regjering med Høyre og FrP. Derfor har Venstre bestemt seg for å servere kamel på årets julebord og få unna kamel-svelging nå med en gang. “Så slipper vi å svelge kameler senere”, uttaler sikre kilder i Venstre.

Muligheten for makt har meldt seg for Venstre, og de er klar. Det vil helt klart være en del utfordringer for alle partiene i regjeringen. Innvandringsministeren er en interessant ministerpost for Venstre. Dessverre for Venstre er Listhaug for populær hos velger kjernen til FrP. Så den får de ikke.

Det er ikke bare enkelt å plassere Listhaug i andre ministerstolen heller. Selv om hun sikkert hadde gjort en god jobb som helseminister. “Nei, vi kan ikke hjelpe alle.” og “Vi satser på å hjelpe flest mulig i nærområdene i stedet for å kjøre folk på sykehus.” hadde nok blitt populære utsagn.

Venstre serverer kameler

Har tillatt å komme med et par tilberedningstips når Venstre serverer kameler på årets julebord. Hårete kameler er ikke noe særlig, selv om de skulle følge Jan P. Syses råd om å svelge med medhårs. Fylt kamel er nærmest som en delikatesse å regne. Følge linken her så har dere oppskriften.

Oppskrift på fylt kamel.

Se nederste link om tips hvor dere kan finne disse kamelene før tilberedning.

Les også: Kamelparkering skal bygges i Gøteborg

Kommentarer

kommentar