15 sjekketriks anbefalt av Trine Skei Grande

15 sjekketriks fra Trine Skei Grande. Hun har jo fått mye pes av media og en del personer med sterke meninger på Twitter den siste tiden. Noen ønsker henne ditt pepperen gror, og andre bagatelliserer hele hendelsen fra en viss fest i Trøndelag. Uansett er det ikke mindre enn imponerende av Trine Skei Grande å forføre en 17 åring, når hun selv var 38 uten å se ut som en milf. Det er mange som synest det var meget sterk av henne, og har uttalt at de kommer til å stemme Venstre ved neste valg bare på grunn av merittene til Trine Skei Grande.

I den forbindelse vil hun nå komme med en bok (og YouTube videoer ryktes det) om sjekking for kvinner. Her er noen av tipsene som blir delt ut gratis som en slags teaser. Det er foreløpig ikke kjent når boken kommer og ved hvilket forlag den kommer. Kagge forlag skal visstnok være interessert. Her er hvert fall en serie bra sjekketriks som bør testes. Grande går god for de.

15 sjekketriks i form av sjekkereplikker som fungerer

1. Jeg lider av hukommelsestap. Har vi hatt sex før? [Nei]. Hvorfor ikke?

Denne er meget effektiv om personen ikke er så sterk som deg psykisk. Du vil tvinge frem en reaksjon, som regel som “vet ikke”. Her i fra er det bare å gi jernet.

2. Jeg hører du har vært en slem gutt. Gå på rommet mitt!

På samlinger og andre sammenkomster med overnattingsmuligheter fungerer denne bra. Særlig der vi har hatt noen kopper karsk. Har hatt suksess med denne flere ganger.

3. Jeg mistet bamsen min. Kan jeg sove med deg i kveld?

Om empatien og sympatien er langt nok utviklet fungerer denne bra. Egner seg ikke i parti- og politiske samlinger. De vet knapt hva ordene empati og sympati betyr. Men det betyr ikke at man ikke kan spille på det.

4. Er det vått her inne, eller er det bare skjeden min?

Kan med fordel bytte ordet skjeden med litt mer vulgære ord og utrykk om det er rette personen. Er personen av den litt kjedelige og konservative typen så bruker du ordet kjeden.

5. Vil du med hjem til meg og se porno på flatskjermspeilet mitt?

Funker hver gang.  Tar av og til litt tid før de skjønner hva du egentlig har sagt. Noen tror vi bare skal se på. LOL

6. Vet du hva som ser bra ut på deg? Meg.

En god gammel klassiker du kan stole på. Om du ikke kommer på noen annet så bruk denne. Om den ikke skulle fungere sånn helt med en gang, vil den hvert fall dra i gang en interessant samtale.

7. Hei baby … Jeg kan suge en golfball gjennom 50 meter hageslange?

Denne funker best i festlige lag. Hvert fall i Trøndelag etter et par liter karsk. Et av mine favoritt sjekketriks.

8. Jeg mistet min jomfrudom. Kan jeg få din?

Om mannen er av yngre garde er denne sjekkereplikken å anbefale. Blir gjerne en del latter også. Så om du lider av inkontinens bør du kanskje bruke en av de mer konservative sjekkereplikkene.

9. Synest du denne fillen lukter som kloroform?

Det er ikke alle som vet hva kloroform er, men for de som vet så er denne ganske artig. Mye brukt på politiske fester.

10. Vær ærlig, føles disse ekte synest du?

Denne sjekkereplikken kan du bruke om puppene dine er ekte eller om du har silikon. Har du ekte, vil jo mannen vanligvis være imponert over hvor ekte de føles. Så er det bare å gi gass der i fra.

11. Du er definitivt på min liste over gjøremål i kveld

Et fantastisk sjekketriks som bare må prøves. Noen av den tregere typen vil nok ikke forstå den. Men de ville ikke forstått hva de skulle gjøre om sjekkereplikken hadde fungert heller.

12. Jeg er ikke mye til vin-jente. Jeg foretrekker stønn ?!?!

Ikke prøv denne i Trøndelag eller resten av Nord-Norge. De vil ikke tro på deg uansett. Men likevell et bra sjekketriks.

13. Vet du hvordan du skal bruke en pisk?

Her må du se typen litt an altså. Men det er ikke alltid like lett å se om typen er kinky heller. Så føl deg litt forsiktig frem før du slenger ut denne. Er han kinky får du garantert napp altså.

14. Velg et tall mellom 1 og 10…. Du taper, nå ta av deg klærne.

På nachspiel er denne en sikker vinner. En av mine bedre og kjappe sjekkereplikker.

15. Hvis du har sex med meg, vil jeg love å aldri snakke til deg igjen.

Om det er personer du vet ikke liker deg, men du føler deg litt trengt… Sleng ut denne. For politikere er denne helt magisk i tverrpolitiske sammenkomster. Prøv selv.

Nå har du 15 sjekketriks og sjekkereplikker det er bare å slå seg løs med. Men for all del, vær forsiktig å ikke misbruk disse. Kan fort ende opp i en del ubehagelige situasjoner.

Ellers er det bare å slå seg løs med 15 nye sjekketriks og kjappe replikker.

Kan være en ide å foreberede seg før en går på sjekkeren. Les også Brasiliansk voksing hjemme er kjempe lett og moro.

Kommentarer

kommentar