Internett flytter til Canada etter Trump seier

Internett flytter til Canada etter Trump vant president valget i USA. Dette er for å beskytte internett mot humørsvingningene til påtroppende president Donald Trump.

Etter lovnaden om å gjøre Amerika greit igjen, tar internett ingen sjangser og flytter alt til Canada. Det er ikke godt å si hva Donald Trump vil komme til å gjøre med internett på en dårlig dag. Etter hvert som tidene har endret seg, og teknologien har endret seg, er det ikke bare den røde atomknappen presidenten i USA har full kontroll over. Nå har presidenten også full kontroll over den lilla internett knappen (Internet kill switch), som slår av internett i hele USA.

Etter Kina laget et system (internet kill switch) som skal skru av deler eller hele internett i Kina, ble Senator Joe Liberman så misunnelig at han fikk skaffet amerikanerne et tilsvarende system. Og som alle andre gode systemer i amerika, ble også dette produsert av Huawei i Kina.

Når folkevalgte ledere og embedsmenn får innført slike systemer som er tenkt til bruk i tilfelle krig. Hvem er det de skal beskytte? Folket eller seg selv?

Amerikanske internett er i hvert fall ikke villig til å vente å se hva som skjer. De har allerede besluttet at internett flytter til Canada. De som har lekket denne informasjonen har allerede krysset grensen til Canada. Vi vet alle hva som skjer med sannhetsvitner i USA. De blir fengslet etter en eller annen terrorlov.

Bare å glede seg over at internett flytter og vente på innflytningsfesten. Den blir nok magisk.

Kommentarer

kommentar