Ræva 1000: Hærverk, eller planlagt?

Ræva 1000 var å se på Rema 1000 butikken. Var det hærværk eller er det et reklamestunt for at de skal de ha tilbud på dopapir.

En del butikksjefer våknet opp til Ræma 1000 på butikken sin. Men en plass stod det Ræva 1000. Ræma og Ræva er såpass likt at noen må ha sette det komme, om det ikke kom i fra butikkene selv.

Noen mener at Ræva 1000 er et passende navn på butikken. Flere aviser har prøvd å få uttalelser i fra Rema-ledelsen, men har så langt ikke lykkes. Ryktene sier det skal komme mer informasjon den 4. Januar. Så det er mulig vi må vente så lenge for å finne ut om Ræva 1000 var hærverk eller om det er et planlagt stunt i fra Rema-ledelsen.

Eksperter fra handelshøyskolen BI mener Rema tuller med logoen sin når de finner butikker med Rema 1000, Ræma 1000 og Ræva 1000. Det er bare dumt selv som butikken bare prøver å være morsom.

Noen spekulerer i at de forskjellige butikkene kommer til å ha forskjellige typer tilbud på de forskjellige butikkene i forbindelse med navneendringen. Ingen tvil om at det har skapt interesse og mye mediaomtale genererer reklame verdt millioner allerede, og det lenge før noen vet hva det går i.

Hvis navneendringene er i forbindelse med tilbud, så tipper vi butikken med Ræva 1000 kommer til å ha kjempetilbud på dopapir. Svaret skal visstnok komme i begynnelsen av Januar. Så vi venter i spenning på hva det egentlig betyr.

Les også: Røykeslutt, eller røyk?

Kommentarer

kommentar