Ny studie: Overarbeidet og underbetalt er veien til lykke

I en ny NHO studie har forskere oppdaget at å jobbe for mye med lite lønn faktisk er nøkkelen til lykke på arbeidsplassen. Det stemmer, glem balanse mellom arbeid og fritid, fordeler eller rettferdig kompensasjon. Hemmeligheten til ekte lykke er å stadig være stresset og undervurdert.

Ifølge studien var de ansatte som rapporterte de høyeste nivåene av jobbtilfredshet, de som jobbet de lengste dagene, tok færrest pauser, og fikk den laveste lønnen. «Det handler om å yte mer,» sier hovedforsker Dr. Jones. «Jo mer du ofrer for jobben din, desto mer meningsfull blir den.»

Men ikke bekymre deg hvis du ikke allerede jobber for mye og har for lite lønn. Det finnes mange tips og triks for å hjelpe deg å nå målet. Begynn med å hoppe over lunsjpauser, jobbe sent på kvelden, og ta på deg ekstra ansvar uten kompensasjon. Og hvis du virkelig er dedikert, kan du til og med foreslå et lønnskutt for å vise din dedikasjon til selskapet.

Så hvorfor vente? Begynn å ofre ditt velvære og lykke for arbeidet ditt i dag! Fordi hvem trenger en sunn balanse mellom arbeid og fritid når du kan være tilfreds med å vite at du blir utnyttet for å tjene selskapets bunnlinje?

Kommentarer

kommentar