Respektløst av folk å klage på etterlønnsordning

Folk viser manglende respekt for politikerne i Arbeiderpartiet, FrP og de andre stortingspartiene ved å klage på lukrativ etterlønnsordning.

Respektløse velgere

De fleste bør ha fått med seg at landet er inne i en av de verste krisene angående arbeidsledighet på mange år. Mange av politikerne på stortinget kommer ikke fra Oslo, som kanskje er minst rammet. Ute i distriktene er det enda verre. Det er rett og slett tøft å få seg ny jobb for mange i dag. Dette bør folk skjønne.

Politikere som mister jobben på stortinget har en veldig tøff jobb med å komme seg tilbake i arbeid. Ved utgangen av november var det 64,200 arbeidsledige registrert hos NAV. Hvordan skal tidligere stortingspolitikere klare å konkurrere mot de fleste av disse?

Det folk må huske på er at de fleste på stortinget har aldri hatt ærlig arbeid før. De har som regel ikke utdannet seg til noe annet enn politikk, og for de fleste arbeidsgivere vil være totalt u-interessante.

Nøkterne folkevalgte

Både nå og i årene som kommer vil nøkterne folkevalgte være viktigere enn noengang. Som også evner å sette seg inn i situasjonen til velgerne. Nøktern er nøkkelordet når politikerne har satt sin etterlønnsordning til ca 51,000 per måned. Må huske på at disse hadde en årslønn på ca 928,000. Da blir ikke 51,000 særlig mye. Mange har lagt seg til et forbruk etter denne lønnen. Så flere av disse politikerne kan bli å finne på NAV med søknadsskjema om nødhjelp.

Etterlønnsordning varer ikke evig

Etterlønnsordningen gjelder heller ikke for livet ut for eks-politikerne. De gjelder bare i 2 år, og det er det samme som vanlige folk kan få arbeidsledighetstrygd. Arbeidsledighetstrygden er på maks 346,000 i året uansett hvor mye du tjente før. Men en annen ting folk må forstå er at det tross alt er forskjell på vanlige folk og stortingspolitikere. Så slutte å sutre og kom dere tilbake i arbeid folk. Etter det ooops.no erfarer kan det dessuten bli straffbart å kritisere etterlønnsordningen.

Les også: Arbeiderpartiet mer troverdig enn Fremskrittspartiet i følge Google

Kommentarer

kommentar