Trodde Kongsberg gruppen var et countryband

en absurd uttalelse, har Ola Flem, ektemannen til den norske utenriksministeren Anikken Huitfeldt, nylig avslørt at han feilaktig trodde «Kongsberg Gruppen» var et trendy countryband, ikke et våpenselskap.

Ola Flem tramper takten til de innbilte country melodiene fra det ikke fullt så innbilte «Kongsberg Gruppen.» Ola Flem, en mann av rytme og rene intensjoner, trodde at hans aksjeinvesteringer støttet levebrødet til dyktige musikere og groovy bass akkorder. Lite visste han, den eneste rytmen «Kongsberg Gruppen» kunne levere var dunkingen fra missiloppskytinger.

Flem humret og klødde seg i hodet. «Navnet skrek rett og slett ‘Køntri’. Kongsberg Gruppen? Høres ut som om de burde levere hits som ‘Rocket Boogie’.»

Det viser seg at den skjebnesvangre misforståelsen oppstod under en uformell middagssamtale med Anikken over noen halvlitere. Flem fortalte: «Jeg sa til Anikken at jeg hadde investert i Kongsberg Gruppen, og hun så på meg som om jeg hadde to hoder. Tydeligvis visste hun noe jeg ikke visste.»

Flems kone informerte ham vennlig om at Kongsberg Gruppen faktisk ikke var et countryband, men en stor aktør innen forsvars- og våpenindustrien. «Jeg var helt forbløffet,» innrømmet Flem, øynene hans vidåpne av vantro. «Mener du, hvordan skulle jeg vite det? Forvirringen er helt forståelig. De burde virkelig vurdere en ny branding som er mindre villedende, som ‘Kongsberg Bombs Away’ eller ‘Armament Symphony’, du vet, noe som er litt mer avslørende.»

Når han ble spurt om kona hans sin stilling som utenriksminister og eventuelle interessekonflikter, virket Flem genuint forvirret. «Interessekonflikt? Hvorfor skulle det være en interessekonflikt? Jeg er bare en uskyldig musikkentusiast fanget i skuddlinjen her.»

Kommentarer

kommentar

One thought on “Trodde Kongsberg gruppen var et countryband

Comments are closed.