Britisk regjering introduserer ny politikk: Drit i folket

I en dramatisk vending, har den britiske regjeringen nå innført en ny politikk som heter «Drit i folket». Statsminister Rishi Sunak annonserte den nye politikken i en pressekonferanse på Downing Street, og hevdet at det var nødvendig for å forbedre landets økonomi og internasjonale posisjon.

Ifølge Johnson vil «Drit i folket» politikken involvere å ignorere behovene og ønskene til vanlige briter, og i stedet fokusere på å støtte store selskaper og rike enkeltpersoner. «Vi vil gjøre alt vi kan for å øke profitten til våre venner i næringslivet,» sa Sunak. «Hvis det betyr å kutte velferdstjenester, øke skattene for arbeidere og kutte pensjonsordninger, så blir det sånn.»

Reaksjonene på den nye politikken har vært blandet. Mens noen næringslivsledere applauderte beslutningen, har mange vanlige briter uttrykt sinne og frustrasjon. «Jeg trodde regjeringen skulle jobbe for å gjøre livet bedre for folk, ikke verre,» sa en arbeider fra Manchester. «Men jeg antar at det er slik det fungerer i disse dager – politikerne tar vare på sine rike venner, og driter i resten av oss.»

Opposisjonsleder Keir Starmer kritiserte også politikken, og sa at den vil føre til større ulikheter og økonomisk usikkerhet for vanlige briter. «Vi trenger en regjering som er for folket, ikke mot det,» sa han. «Men dessverre ser det ut som om Boris Johnson og hans parti har glemt at de er valgt for å tjene folket, ikke store selskaper og rike investorer.»

Til tross for kritikken, ser det ut til at regjeringen er fast bestemt på å fortsette med «Drit i folket» politikken. «Vi tror dette er den beste måten å forbedre landets økonomi og internasjonale posisjon,» sa Sunak. «Vi vil fortsette å jobbe for våre venner i næringslivet, uansett hva det koster det vanlige folket.»

Kommentarer

kommentar