Sylvester Stallone stiller til valg i 2020

Sylvester Stallone stiller til valg i 2020 i følge en twitter melding han selv har lagt ut. I følge twitter meldingen kan det se ut som han har planer om å gi Oprah konkurranse. Det øker sjansene kraftig for at det kan bli enda en kjendis-president ved neste valg.

Sylvester Stallone stiller til valg

For et par dager siden la Sylvester Stallone denne tweeten. Der han rett og slett utfordrer Oprah i presidentvalget 2020. Oprah kan bli en sterk utfordrer for Sylvester Stallone. Hun har en vanvittig mengde fans. Og en vanvittig mengde penger. Det er derimot flere ting som taler til Stallones fordel.

Sylvester Stallone Valg 2020

Det har enda aldri vært en kvinnelig president i USA. Hillary Clinton var ganske nærme ved forrige valg. Men selv personen de trodde ingen ville ha, Donald Trump, klarte å slå Hillary Clinton. Det er faktisk bra gjort hvis man tenker etter.

Det er ikke første gang en skuespiller vinner det amerikanske presidentvalget. Ronald Reagan vant i 1980 og gjenvalgt i 1984. Han var ikke like populær som Sylvester Stallone i utgangspunktet heller. Bare en av Rambo filmene hadde flere seere enn alle filmene til Ronald Reagan til sammen. Og det selv etter han ble president. Det kan love bra for Sylvester Stallone ved neste valg.

Sylvester Stallone er ikke ukjent i det Hvite Hus

Sylvester har vært i det Hvite hus før. Under er han fotografert sammen med sin tidligere skuespiller kollega Ronald Reagan.  Så her er det haugevis med ting som taler for at USAs neste president kan bli Sly Stallone.

Sylvester Stallone ronald reagan

Kommer du til å stemme på Sly Stallone?

Les også, Kina: Trump mot Hillary er årsaken til at vi ikke innfører demokrati

Kommentarer

kommentar