MacBook Pro redder liv på flyplass i Florida

MacBook Pro redder liv på flyplass i Florida

MacBook Pro redder liv på Fort Lauderdale flyplassen i Florida etter en mann begynner å skyte på reisende. Steve Frappier var på feil plass til feil tid. Men hans MacBook Pro var heldigvis på rett plass.

Steve Frappier hadde maskinen i ryggsekken, som var på ryggen, og dette hindret kulen i gjennombore kroppen hans. I stedet for å treffe kroppen hans, traff kulen maskinen hans. En MacBook Pro.

Den 26 år gamle Esteban Santiago åpnet ild mot reisende på flyplassen i Florida. Han hadde våpenet i bagasjen sin. Terroristen drepte fem personer og skadet åtte.

MacBook Pro redder liv

Steve Frappier hadde nettopp landet, og hadde sekken sin på ryggen. Når det ble åpnet ild kastet han seg mot bakken. Men han ble truffet. Prosjektilet traff sekken hans og gikk igjennom laptopen langs skjermen. Noe som førte til at kulen ble ledet ut i motsatt ende av laptopen i stedet for i ryggen til Steve Frappier.

Laptopen som fungerte som et skjold ble i all hast kastet opp i sekken før han tok den på ryggen. Noe som antakelig reddet livet til Steve Frappier.

Det var FBI som fant kulen i han MacBook Pro, etter sekken ble tatt inn for bevis undersøkelse. FBI konkluderte med at en 9mm kule ble funnet maskinen, som absorberte engergien og reddet livet til Frappier.

Dette er ikke det første tilfelle av elektronisk utstyr som redder liv. Heller ikke første gangen for Apple produkter. Selv om ikke Apple designer produktene sine for å være skuddsikre, har byggekvaliteten forhindret noen uhell til eierne sine.

Kommentarer

kommentar