Skiftet kjønn. Sjekk den utrolige forvandlingen.

Trude skiftet kjønn og ble til Henrik. Sjekk den utrolige forvandlingen.   Føler seg som en helt ny person. Ikke bare utseene, men også som person. Følte seg fanget i feil kropp allerede som liten. Prøvde often farens klær i all hemmelighet. Frykten for å bli oppdaget var selvsagt stor. Faren var streng offiser i heimevernet og tok ikke lett på transvesitter.

Operasjonen ble foretatt i Sør-Sudan til en brøkdel av prisen av det koster her hjemme. Sør-Sudan regnes som et konservativt land, og ikke det mest imøtekommende landet. Til forskjell fra f.eks Thailand, hvor ca. en sjettedel av befolkningen har skiftet kjønn.

Juba Gender Bender som er den største klinikken for kjønnskifte i hovedstaden, Juba, håper å lokke mange vestlige transvesitter til operasjon. Juba Gender Bender har til dels lykkes, og har nå venteliste for operasjon. En stor del vestlige har allerede skiftet kjønn i Juba.

Trudes egen lege anbefalte reisen til Sør-Sudan for å skifte kjønn. Og at prisen bare var en brøkdel av prisen hjemme gjorde ikke valget særlig vanskelig. En annen årsak er at også kvaliteten på å skifte kjønn der er mye høyere enn her hjemme. Legene ved klinikken skal være utdannet Universitet i Jakarta. En annen plass som er kjent for dyktige kjønnskifteoperasjoner.

Trudes mann har ikke vært like positiv til at Trude skiftet kjønn. Det har ført til en del ekstra utfordringer i samlivet. Når Trude ble til Henrik, og hennes mann er heterofil så har ikke det bare vært lett. Det har likevel bestemt seg for å gi det en sjanse.

Les også: Hvordan gå ned i vekt fort med trening

Kommentarer

kommentar