Singel klubber er for arrangerte ekteskap

Flere singel klubber er for arrangerte ekteskap og tvangsekteskap. De vil jobbe for en lovendring. Mange single føler seg utenfor.

Singel klubber har uttalt at de vil jobbe for en lovendring for å gjøre arrangerte ekteskap og tvangsekteskap lovlig i Norge. De mener det er uretferdig at noen få skal få ødelegge for alle andre ufrivillig single. Her må politikerne tenke på mer enn seg selv.

Medlemmer av singel klubber sier at nær halvparten av dem har møtt eller møter fordommer mot de. Siden de er single må det være noe galt med dem. Og for flere av medlemmene blir det ikke lett å gjøre noe med siden tvangsekteskap er forbudt i Norge.

Flere anonyme medlemmer fra singel klubber sier at de prøver å akseptere å leve alene. Men at de aldri har gitt opp håpet. Det gjelder flere av dem, selv om gjennomsnittsalderen i disse klubbene er ofte over 70 år.

Samfunnet gjør single til tapere mener medlemmene. Single taper over alt. På boligmarkedet, lønn, helse og levekår. De må betale samme skatter og avgifter som hele familier.

Det viser seg at det er stort sett menn som er ufrivillig single og vil innføre tvangsekteskap. Det er forventet at kvinner gifter seg opp, og at men gifter seg ned i sosiale rang. Problemet er at det ikke er nok menn i toppen til kvinnene, og de de kvinnene som ikke vil ta til takke med single menn uten utdanning og lav status, forblir heller ugifte. Til single menns store fortvilelse. Særlig siden de kvinnene aldri melder seg inn i singel klubber.

Kommentarer

kommentar