BMW satser på atomkraft

BMW, eller Bayerische Motoren Werke AG som de kanskje heter, har kommet med ny teknologi til sine biler som et svar på Tesla sine nye biler. BMW har i sammarbeid med Weber utviklet atomdrevne biler.

BMW og Weber sin nye motor skal drives av Plutonium 239, som er et “avfallsprodukt” av Uran 235. Årsaken til at nettopp BMW og Weber har samarbeidet om denne nye motor teknologien for biler er Webers nye griller som du kan lese mer om her.

Forsikringselskapene har all grunn til å juble over denne nyheten. Bilprodusenten mener selv at denne nye motoren fra BMW/Weber vil bidra til mindre dumping av biler i sjøen som en del av forsikring svindel. De nye atomdrevne motorene for biler vil nemlig fungere like bra under vann, da hele motor systemet fungerer i et lukket system. Teknologien er godt utprøvd i russiske atomubåter.

Flere vil nyte godt av de nye atomdrevne motorene. Ingenting varer evig og etter hvert må man regne med lekkasjer. Her er det store besparinger for kommunene da de slipper kostbar vedlikehold av gatebelysning. Radioaktive lekkasjer langs veien vil lyse godt opp i nattemørket. Faktisk såpass mye at man etter hvert vil kunne droppe refleksvestene også. Og det ser forsikringselskapene meget positivt på. De har enorme utbetalinger hvert år på grunn av påkjørsler langs veien. En tryggere skolevei rett og slett for mange.

Vi har ikke fått tak i spesifikasjoner angående antall hestekrefter og moment i de nye motorene. Men vi har all grunn til å tro at flere bilprodusenter vil skjelve i buksene når de kommer med sin nye BMW N serie.

Kommentarer

kommentar

One thought on “BMW satser på atomkraft

Comments are closed.