Lars Tjærnås innfører boikott mot Danmark

Lars Tjærnås innfører boikott mot Danmark etter at de norske håndball gutta gikk på en smell mot Frankrike i Håndball VM. Den tidligere fotballtreneren for diverse mindre norske klubber synest tydeligvis den danske dommeren var noe slapp i dømmingen. At Norge tapte 33 -26 kan neppe skyldes dommerfeil.

Lars Tjærnås innfører boikott

Lars Tjærnås nekter, i følger en twitter melding, å fylle opp bilen sin med Salami i Hirtsals mer. Det tror den norske legeforeneningen vil hjelpe mye på helsa til Tjærnås etter som han er godt inne i reperasjonsalderen. Så store mengder dansk salami er ikke sundt. Og i følge Grete Roede er ikke mager salami noe særlig bedre. Så helsa til Lars Tjærnås kan takke den danske dommeren.

Alternativer til salami

I stedet for et billass salami, prøv heller å spise litt variert.Fisk er så mye bedre for kroppen, og så heldig vi er her i Norge som har så stor tilgang på gode og sunne fiskeprodukter. Prøv for eksempel makrell i tomat, som også er billig selv i Norge. Røkt makrell, ørret eller laks er andre gode sunne alternativer. Frister det ikke med fisk, kan det med fordel brukes renskåret kjøtt i stedet for pølser. Roastbiff, kalkun og skinke til pålegg er alle bedre alternativer til pølser. Og da særlig salami. Ta deg en tur innom en slakter å se hvordan salami lages. Du spiser ikke det igjen frivillig.

Hjerteproblemer og angst

Når vi leser meldinger Lars Tjærnås postet på twitter kan det se ut som han også sliter med Hjerteproblemer og angst. Har du Hjerteproblemer bør du hvertfall ta til deg rådene ovenfor.

Resept på Vival (går også under navnet Valium) må han nesten ta med fastlegen sin. Det tror jeg ikke Håndballforbundet har mulighet til å skrive ut. Kanskje landslagslegen kan.

Kommentarer

kommentar