Torbjørn Jagland tøffere enn Donald Trump

Torbjørn Jagland må sies å være en del tøffere enn Donald Trump. Donald Trump har det mest i kjeften, men Torbjørn Jagland tar grep som sakene.

Donald Trump har fått mye pepper i media og på nettet angående flere av uttalelsene sine. Et av de vi husker best er “Grab them by the pussy”. Men har noen egentlig sett Donald Trump gjøre nettopp dette? Vi kan vell være enige om at han snakker litt over hodet på seg, og har det mest i kjeften. Det er nok inntrykket de fleste sitter igjen med etter årets valgkamp i USA.

Med Torbjørn Jagland er det anderledes. Han er en handlingens mann. Hvem husker ikke i 1998 når Torbjørn Jagland tok et solid puppegrep på Synnøve Svabø?  Det var et så solid grep at enkelte partikollegaer av Torbjørn Jagland måtte summe seg i 2-3 år før de klarte å anmelde Synnøve Svabø for å ha blitt antastet av Jagland. Det må sies å være i beste Donald Trump stil.

Vi kan jo bare håpe på at Donald Trump gror noen baller nå som han snart trer inn i president rollen i USA. At han blir den handlingens mann han utgir seg for. Klarer å utføre valgløftene sine.

Kommentarer

kommentar