Jennifer Lawrence er Zubaida Tharwat

Jennifer Lawrence er Zubaida Tharwat. Enkelte med aluminiumsfolie på hodet, eller også kalt konspirasjonsteoretikere mener Jennifer Lawrence egentlig er Helen Mirren. Og at Helen Mirren foretar tidsreiser med en slags tidsmaskin frem til i dag, og fremstår som Jennifer Lawrence. Dette kunne selvsagt stemt hvis den tidsmaskinen også foretar kosmetisk kirurgi.

For faktisk har det seg sånn at Jennifer Lawrence er Zubaida Tharwat. Zubaida Tharwart er egentlig en egyptisk skuespiller som hadde sin kariere fra 50-tallet frem til 80-tallet. Det er ingen hemelighet at Zubaida Tharwat ønsket seg en karriere i amerika istedet for Egypt. Egypt ble for henne litt for lite. Og litt for mange faraoer.

jennifer-l     zubaida-tharwat

Zubaida Tharwat kom til amerika på midten av 2000-tallet som Jennifer Lawrence. Navnet Jennifer tok Zubaida fordi det er noe av det mest amerikanske navnet du kan ha. Hvor fikk Zubaide ideen til etternavnet sitt? Navnet tok hun fra en stor fan av Egypt. Og ingen har vell vært så mye i Egypt som Lawrence of Arabia.

Hvordan Zubaida Tharwat foretar tidsreisene sine er det ingen som har gått ut offentlig med. Men det er ikke mye tvil om at Jennifer Lawrence er Zubaida Tharwat. Og la oss være ærlige med hverandre. Ingen har noen gang sett Jennifer Lawrence og Zubaida Tharwat i samme rom noen gang.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar