Spor av pizza funnet i frossen pizza

Det var Matvraket Eyvind som i sin test av frossenpizza som fant spor av pizza i en frossenpizza. Matvraket testet en hel haug med pizzaer. Og det var ikke før i den nest siste pizzaen at Matvraket Eyvind fant spor av pizza i en frossenpizza. Om det egentlig hører hjemme i pizzaen eller om det er en produksjonsfeil av Staburet vites ikke på nåværende tidspunkt. Men vi heller mot produksjonsfeil da Staburet uttalte at de ikke har noen tro på funnet som ble gjort. Og de aldri har gjort lignende funn i sine internkontroller.

Det er ikke uvanlig at det kan komme uønskede gjenstander i industrimat. Da det ofte blir produsert andre ting på samme produksjonslinje. Noen har funnet hår med skinn og hudrester i lasagnen sin, se nrk sine sider her. Andre har fått kondomer i happy meal fra McDonalds. De kan jo faktisk komme til nytte.

Det er aldri tidligere kjent at noen har funnet spor av pizza i en frossenpizza før. Så kommer du fremdeles til å spise frossenpizza etter dette, bør du i hvert fall sjekke pizzaen din nøye først. Det kan være spor av pizza i flere frossenpizzaer.

Kommentarer

kommentar

One thought on “Spor av pizza funnet i frossen pizza

Legg igjen en kommentar