Russland friga bilde av Donald med russisk prostituert

Russland friga bilde av Donald med russisk prostituert

Russland friga bilde av Donald med russisk prostituert, antakelig for å hevne seg over de mange sanksjonene som er innført mot Russland i det siste. Bildet var antakelig ment til å bruke som utpressing. Men som kjent så lar ikke Donald Trump seg bli pellet på nesen. Og det er nok grunnen til at bildet under er blitt lekket til media av russiske agenter.

At Russland friga bilde av Donald, blir av Donald selv avfeid som falske nyheter. I følge BBC som har blitt fortalt av CIA skal det finnes opptil flere taper med Donald Trump og russiske prostituerte. I følge både MI6 og CIA var nok disse bildene tenkt brukt til utpressing. I og med bildene når er i sirkulasjon tipper vi på en feilslått forhandling mellom USA og Russland.

Russland friga bilde av Donald
Donald Trump eller??

Etter at Russland friga bilde av Donald skal en FSB agent, i følge the Telegraph, ha blitt funnet død. Det spekuleres i at Mr. Erovinkin fra FSB (Russlands CIA om du vil) lekket bildene uten autorisasjon fra Vladimir Putin. Hvis så er tilfelle er det ikke rart at Erovinkin er død nå. Du kødder ikke med Vladimir Putin sånn uten videre. “Eksperter” skal vist nok tvile på denne teorien.

En russisk prostituert, tror det var en dame, skal ha sagt Donald Trump har den minste penisen hun noen gang hadde sett. Hun forvekslet det nok helt sikkert ikke med egoet hans. Det skal i følge eksperter, i media hver eneste dag, være blandt verdens største.

Kommentarer

kommentar