Canadas kriseplan ved Trump seier

Canadas kriseplan om Trump skulle vinne innebærer et par krisetiltak. Trumps mur mot Mexico blir ingenting mot Canadas 8891km lange piggtråd gjerde. Det er så lang som grensen mellom USA og Canada er, inkludert Lake Michigan. Muren mellom USA og Mexico kommer bare til å bli 3201km lang.

Et 8891km piggtråd gjerde vil de sette opp så fort så mulig før Trump blir innsatt som president i midten av Januar. 17,000 menn og kvinner fra reserve styrkene skal sette opp gjerde, som skal gå fra kyst til kyst, på mindre enn tre uker. Vaktholdet ved grensestasjonene vil bli 3 doblet for å håndtere de politiske flyktningene som er forventet til å prøve å ta seg ulovlig over grensen.

Canadas kriseplan vil også regulere de amerikanerne som befinner seg i Canada for øyeblikket. Nøyaktig hva som vil skje med dem har ikke blitt offentlig gjort enda. Men alle innbyggere, både canadiske og amerikanske, oppfordres til å holde seg oppdatert på nettsiden GetPrepared.gc.ca er som myndighetenes kriseplan side.

Flere land i midtøsten har utrykket støtte til Canadas kriseplan. Holder amerikanerne seg mellom muren mot Mexico og gjerde mot Canada, så vet vi i hvert fall hvor vi har dem. Flere land har sagt seg villige til å betale for både Mexico muren og Canada gjerdet.

Kommentarer

kommentar

One thought on “Canadas kriseplan ved Trump seier

Comments are closed.