Ble frastjålet klærne sine

Tor Inge (36) ble frastjålet alle klærne sine mens han var å badet i Botntjønn. – Det var ikke så varmt, og jeg var allerede blitt våt av en regnbyge. Jeg behold på shortsen og hoppet uti. Var uti i maks 10 minutter og når jeg kom opp igjen for å kle på meg var alle klærne borte. Sko, jakke, til og med hatten min var borte, sier Tor Inge.

Skoene var dyre så han kan godt utlove en finnerlønn til den som har tatt de og leverer de tilbake til eieren. – Det var en smule pinlig å gå i bare shorts hele veien hjem igjen kan du tro, sier Tor Inge. Men jeg hadde ikke noe annet valg. Mobilen låg i jakken så jeg kunne ikke ringe noen heller. Det var en del turgåere som så litt merkelig på meg og tok omveier rund meg, legger han til.

Så har du sett klærne hans tar han gjerne imot tips om hvor de kan være. Legg igjen en melding her, så tar han kontakt.

Kommentarer

kommentar