Kler av seg i protest mot Donald Trump

Flere jenter kler av seg i protest mot Donald Trump. Donald Trump på sin side lover at de skal få mye mer å protestere mot.

Aria (18) fra Oregon, USA, har fått venninnene sine til å kle av seg i protest mot noen av uttalelsene til Donald Trump. Spesielt var det “grab them by the pussy” som fikk jentene i Oregon til å kle av seg alle klærne og posere for kamera. Selv om hun sier at det var vanskelig å posere naken foran kamera, valgte hun og vennene sine å kle av seg for å protestere. Hvorfor de absolutt skulle demonstrere nakne vet vi ikke.

Donald Trump på sin side lover at disse jentene skal få mye mer å protestere for i fremtiden. Spesielt hvis dette er måten det skal protesteres på. Donald Trump har ofte blitt kalt en kvinnehater, men få menn er vell så interesserte i kvinner som han. Aller helst nakne kvinner. Så denne formen for demonstrasjon har han absolutt sansen for.

Overraskende nok har det kommet noen negative tilbakemeldinger på prosjektet. Flertallet er heldigvis positive til at jenter kler av seg for å demonstrere. Mange håper de vil demonstrere mot alt Donald Trump sier. Og aller helst hver eneste dag.

Skulle rette mannen vinne neste periode som statsminister her i Norge, er det ikke umulig at løvebakken blir full av nakne kvinner. Ellers støtter vi at det demonstreres ved at de kler av seg. Du finner protesten under hvor de kler av seg for å protestere.

Kommentarer

kommentar