Hillary Clinton stjeler seieren fra Donald Trump

Hillary Clinton planla hele tiden at Donald Trump skulle erklæres som vinner av valget i første omgang. Lekkede meldinger via Tinder avslører at Donald Trump hadde rett når han påsto av valget var rigget. Det han ikke visste var at valget var rigget til hans “favør”.

Hillary Clinton og gjengen hennes visste godt at Donald Trump ville bestride et hvert nederlag. Så ved å la han få “seieren” i første omgang kunne de ta tilbake seieren etterpå. Ved at Donald Trump aksepterte resultatet i første omgang kan det bli tøffere for han å bestride resultatet av en omtelling som går i Hillary Clinton sin favør.

Resultatet var det samme nå som ved valget. Det ble bare rapportert inn feil resultat, mener valgforsker T. A. Slaksen. I stedet for å forlange omtelling i Wisconsin, Transylvania og Michigan selv, har Jill Stein blitt oppfordret til å forlange omtelling. Ryktene sa først at Hillary kom til å godta resultatet, og kom ikke til å forlange omtelling. Når Jill Stein først har brøytet veien blir det lettere for Hillary å henge seg på. Og det har hun gjort nå. De tre delstatene som ble valgt ut er akkurat nok til å vippe seieren over til Hillary.

De lekkede meldingene fra Tinder bekrefter at USA neste president heter ikke Donald Trump, men Hillary Clinton. Gratulerer Hillary Clinton!

Kommentarer

kommentar