Norge går for gull i bensinpris

Regjeringen har bestem har Norge går for gull i bensinpris. Nåværende andreplass er ikke godt nok. Andreplass er første taper, sier finansministeren.

Regjeringsmedlemmer forvillet seg inn på globalpetrolprices.com etter gårsdagen surfe runde i stortingets spørretime. Sjokket var stort da det ble oppdaget at Norge bare lå på andre plass i bensinpris. 0,11 dollar bak lederen Hong Kong. Det er for dårlig. Spesielt når vi produserer så mye råolje og petroleums produkter selv. Vi kan bedre enn dette.

Det ble raskt besluttet innad i regjeringen at Norge går for gull, og at bensinprisen skal opp minst 0,25 dollar. Tilsvarende 2kr pr liter. Da vil vi ha et solid forsprang på Hong Kong med ca 0,14 dollar pr liter. Regjeringen kan slå seg selv på brystet etter at de vedtok å skaffe Norge enda et svært så eksklusiv gullmedalje. Og folket jubler hemningsløst over seieren i regjeringslokalene.

Her er noen fornøyde borgere sine kommentarer etter at det ble vedtatt at Norge går for gull i bensinpris.

– Kanskje allerede med 90% skatt og avgifter, vil man innse fordelen med å jobbe gratis på dugnad og deltid, med en stor grad av fritid, pluss alt nødvendig til liv og velferd gratis, som motytelse.

– Folk kan godta…. Hvilke «folk» har disse høyrefolkene spurt? Høyre og Frp er blitt like med de andre sosialistiske partiene, når det gjelder å ta våre penger. Hvor mye mener Høyre at folk kan godta, at dere samlet stjeler fra oss i skatter og avgifter?

– Litt her å litt der, avgifts partiene på sitt beste.

Kommentarer

kommentar