Tennisballer ble forbudt

Tennisballer ble forbudt i Cleveland, USA, denne helgen. Det kan bli hett når republikanerne nasjonale partikongress går av stabelen. Værtjenesten Weather.com har meldt om temperaturer på over 30 grader celcius. Politimesteren i Cleveland melder om enda hetere klima. Derfor måtte tennisballer forbys for å bevare sikkerheten til deltakerene og tilskuere på republikanerne nasjonale partikongress. Ikke bare på selve kongressen, men et området på ca 4,5 kvadratkilometer rundt. Skytevåpen er selvsagt fremdeles tillatt for alle med bæretillatelse.

Tennisballer er selvsagt ikke det eneste som ikke ble forbudt. Det var mange gjenstander som måtte forbys midlertidig for å holde sikkerheten på et akseptabelt nivå. Hele 72 gjenstander er forbudt midlertidig i Cleveland denne helgen. Skulle deltakerene gå på en smell og få lyst til å spa seg ned, så er byr det på utfordringer. Spader er også forbudt denne helgen.

Når det gjelder mat på partikongressen regner vi med den blir tilkjørt fra et sted utenfor området. Ovner er nemlig også midlertidig forbudt. Skulle du være tilstedet og få lyst på en kald flaske øl… Glem det. Kjølere, flasker og bokser er også forbudt. Vi har ikke oversikt over menyen, men det kan selvsagt være mulig å spise Sushi med varmt øl i plastkopper.

Planlegg heller ikke noe telttur med sykkel som fremkomstmiddel. Sykkellåser, telt og soveposer er også forbudt. Sykkelen blir stjålet og du skutt for å ha satt opp telt. For husk pistoler ikke forbudt.

Se komplett liste over forbudte gjenstander på CNN sin side. Det var ikke bare at tennisballer ble forbudt.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar