FRP er lei av beskyldningene om forskjellsbehandling

FRP er lei av beskyldningene om forskjellsbehandling

FRP er lei av beskyldningene om forskjellsbehandling fra de sosialistiske partiene. Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti kommer med grunnløse beskyldninger om forskjellsbehandling. FRP er lei og sier at dette bare er tull. “Vi driver ikke med forskjellsbehandling. Vi kutter i skatten til de som betaler mest skatt, like mye som vi kutter i trygden til de med høyest trygd”.

Finansministeren Siv Jensen vil nemlig prioritere jobbskaping. Derfor er det viktig at de som samler på kapital får skattekutt. Disse har tross alt mye penger og kan investere enda mer i aksjer og fond. Og investerer de nok kan det fort bli jobb til en megler og to ekstra. Alle vet jo at høye formuer skaper nye jobber. Og at derfor skal de med mest penger betale minst og sier FRP er lei.

Holder du tilbake penger fra sirkulasjonen, altså unngår å bruke penger, så er du en av de som sørger for at økonomien går til helvete. Det er disse som skal få skattelette med Siv Jensens skattesystem. De som bruker penger som fulle sjømenn er de som faktisk holder økonomien i gang. Etter som alle nye penger blir skapt av gjeld, som igjen skal betales tilbake med renter, må det være en hvis vekst i økonomien. Det blir det ikke når vi hamstrer penger. Så ut å svi av kortene dine hvis du ønsker å gjøre en innsats.

uføretrygdet? Lykke til

Er du trygdet kan du få problemer med å bidra like mye som før. Haagen Poppe fra unge høyre, barnebarnet til hotellportier Poppe fra Fjols til fjels, mener det må kuttes i sosiale goder. Flere må tilbake i jobb mener han. Selv har han aldri hatt en jobb enda. Satser på en plass på tinget ved neste valg, og opparbeide seg en gullkantet pensjonsavtale der. Helst uten å måtte jobbe noe særlig. Det har vært rimelig stille angående å få stortingsrepresentanter ut i jobb på samme måte som å få trygdede ut i jobb. Arbeid til alle må gjenninnføres som slagord blant drevne politikere.

Kommentarer

kommentar