Narkotikahunden Kiko tiltalt for grov korrupsjon og narkotikakriminalitet

Narkotikahunden Kiko fikk vite for en god måned siden at hun blir tiltalt for grov korrupsjon og narkotikakriminalitet. Narkotikahunden har siden slitt med depresjoner og har siden vært sykemeldt. “Kom som tyggebein fra klar himmel”, utbryter Kiko.

Ryktene har versert i miljøet lenge. Var Kiko på jobb kunne du få med deg meste om du gikk på grønt, i bytte mot noen bokser Brit Premium hundemat or en neve rubler. “Bare rykter. Finnes ikke beviser!”, bedyrer Kiko.

De alvorligste anklagene er innførselen av 22 tonn hasj. Det er Riksantikvaren som har gått gjennom bevisene og beordret tiltalen mot narkotikahunden. I følge tiltalen skal Kiko og en ukjent sammarbeidspartner stå bak smuglingen av de enorme mengdene narkotika.

Hundemat og russiske rubler i bestikkelse

I et lagerbygg i Asker skal det ha blitt funnet flere paller med Hill’s Prescription Diet Canine Metabolic hundemat og flere poser med russiske rubler. Det er Kiko som skal stå oppført som leietaker på dette bygget.

I følge etterforskningen skal ikke narkotikahundens forbruk og inntekt stått helt i stil. I tillegg til lageret ble det funnet tomme bokser som har inneholdt russisk hundemat som besto av nesten helt ren russisk kaviar. “Dette er ikke hundemat hvem som helst har råd til. Og dette fant vi rundt villaen hennes på Frogner. Det hele begynte med at naboene klaget over fiskelukten.”, forklarer politietterforsker Juliusen.

Tekstmeldingene som har gått mellom Kiko og “Dmitri” er det viktigste tekniske beviset. “Dmitris” virkelige identitet er ikke kjent enda. Bare at han betalte i hundemat og rubler. Saken kommer opp i Tingeretten i løpet av høsten.

Les også om: Fikk bikinikroppen frastjålet på sydenferie

Kommentarer

kommentar