Fattige viktige, og middelklassen er slaver

I dag man man lese i Dagsavisen, eller lyset på men ingen hjemme avisen, “får ikke til å bli kvitt fattigdommen”. Det var nesten riktig Dagsavisen. Det som skulle ha stått var “Får ikke bli kvitt fattigdommen”, for vi trenger de fattige. Stryk to ord og dere har fått det riktig.

De fattige fyller en meget viktig rolle i samfunnet i dag. Det har de gjort siden menneskene lærte å kommunisere på andre måter en treklubber. De fattige er til for å skremme livskiten av middelklassen. Den ene rike prosenten, ikke nok med et par millioner på bok, betaler peanøtter i skatt. Gjør ingenting av arbeidet selv. Til å gjøre arbeidet trenger de middelklassen. En gjeng føyelige A4 mennesker som får litt goder og litt penger i forhold til de fattige. For å holde de nede, så de ikke blir uavhengige, blir de samtidig pålagt en masse skatter. Hvis du ikke oppfører deg som en god middelklasse borger. Så har de fattigdommen å true med. Kan sammenlignes med å skyte deg i kneet og be deg livnære deg som langdistanse løper.

Politikerne later som om de jobber for folket og prøver å gjøre det de kan for at folket skal ha det så bra så mulig. Som egentlig bare er kamuflerte gjerninger for å finne nye måter til å rævkjøre deg på.  For at de som eier deg skal kunne utnytte deg og resten.

KrF er til for å villede den kristne delen av folket. For å få de til å godta å bli utnyttet. Hadde KrF vært “bekjennende” kristen, som de krever av medlemmene og lest bibelen isteden for partiprogrammet kunne de ikke drevet med politikk. Mange kristne stemmer KrF nettopp fordi de er kristne og tror KrF er for de. På samme måte som pensjonister stemmer pensjonist partiet. De som tror de tilhører øvre middelklasse stemmer Høyre. De liksom intellektuelle stemmer Venstre. Arbeiderne på arbeidspartiet. Og sjørøvere stemmer Piratpartiet.

Da Kristin Halvorsen sa i 2005 at hun skulle slette fattigdommen  innen 2009 med et pennestrøk. Så mente hun det hun sa da. Hun ville bli kvitt fattigdommen med et pennestrøk, og trodde at hun i regjering ville ha den muligheten. Spesielt som finansminister. Der tok hun skammelig feil. Hun er tross alt blond.

Hadde Halvorsen avslørt den egentlig årsaken, hadde det vært som å avsløre at det er ikke mannen i gata politikerne jobber for. De jobber for den ene prosenten, og det gjelder alle vestlige (og mange andre) land. Hvordan kan ellers 1% behandle resten som de gjør?

Hun gikk fra å være hobby sosialist til å være håndlanger for de pengesterke. Hun gikk fra å være i mot krig og fred og sånt, til å synes at krig mot fattige stater var nødvendig. Det gikk hun med på fordi hun skulle få sin egen organisasjon når hennes politiske karriere var havarert. Samme det, bare hun slapp å jobbe.

Kommentarer

kommentar

One thought on “Fattige viktige, og middelklassen er slaver

Legg igjen en kommentar