Vil Jan Hanvold overta Oslo Pride?

Forsøker Jan Hanvold og visjon Norge å overta Oslo Pride, eller hva er det de pønsker på nå? I det kristne miljøet i Norge har det lenge versert rykter om han Jan Hanvold kan være favoritt til å overta Oslo Pride. Han har hatt for vane å kalle andre for jævla drittsekk, men er det en angrende synder vi nå ser?

Jan Hanvold må ta grep for å overta Oslo Pride

Det er ikke bare å sette seg i führer stolen å tro at nå er man sjef for Oslo Pride. Det er en del ting han på jobbe med. Å kalle andre jævla drittsekk er holdninger på må la brenne i Sodoma og Gomorra. Å la de på minstepensjon og uføretrygdede beholde det lille de har, kan være en god øvelse til å tiltre som Oslo Pride leder. Har aldri hørt om andre ledere som har sjokkert med håne satan for et minstebeløp på 1500kr.

Jan Hanvold har sjokkert mange før, så kanskje han gjør det igjen? Uføretrygdede som har gått på ne Visjon Norge svindel før har blitt sjokkert etter å ha googlet Jan Hanvold inntekt. Etter NRK brennpunkt lagde en helt egen dokumentar dedikert til bare Jan Handvold, ble Jan Hanvold fengsel et populært søkeord. 

Visjon Norge, eller Helvete Norge som kanalen kalles på folkemunne i Drammen. Tv Predikant Jan Handvold leder den største av alle religiøse sekter i Norge. Og man kan trygt si han er ikke akkurat gjest hos virkeligheten. “Hvis ikke du er villig til å gi fra deg uføretrygden din, kan du ikke regne med at Gud helbreder deg”, Jan Hanvold, Despot Visjon Norge.

Om en TV predikant slutter med Visjon Norge svindel. Og så slutter kanskje NRK Brennpunkt å komme rekende på dørene til Helvete Norge i tide og i utide. Kanskje til og med slettet fra listen over religiøse sekter i Norge. Og menigheten vil slutte å google etter utrykk som “Jan Hanvold fengsel”, “Jan Hanvold inntekt” og “Visjon Norge Svindel”.

Allerede før denne er kommet i trykken ser det allerede mye bedre ut. Herrens veier er uransakelige sies det. Og nå har Jan Hanvold blitt gjest hos virkeligheten og startet en ny innsamlingsaksjon for alle. Den heter “pengene eller livet”. NRK har laget et lite klipp av den som du kan se på videoen under.

¨

Så kanskje TV predikanten tar til vettet og blir å se fremst i Oslo Pride i slutten av Juni?

Les også Visjon Norge er Norges mest solgte Halloween kostyme

Kommentarer

kommentar