Mia Khalifa ønsket som ambassadør for Trump

Mia Khalifa er ønsket som ambassadør fra flere tusen internett brukere. Til tross for godt betalte demonstrasjoner, protester og opprør mot seieren til Donald Trump, er det noen som klarer å ha et positivt blikk rettet mot horisonten. Med ny president kommer nye utfordringer, men også nye muligheter for mange. Ambassadører spiller en viktig rolle for å spre presidentenes politikk rundt om i verden.

I skrivende stund har nesten 4000 signert oppropet om at Donald Trump bør ansette Mia Khalifa som ambassadør i Saudi Arabia. Skulle det skje, bør hun være glad for at ambassadører har diplomatisk immunitet. Selv om Mia Khalifa har et yndig og vinnende vesen.

I følge oppropet har Mia Khalifa allerede bevist at hun besitter gode egenskaper på å bringe folk sammen, uavhengig av kulturell bakgrunn eller etnisk opprinnelse. Har gjort mye for landet (USA) og det internasjonale samfunnet. Hun ville blitt en stor leder som representerer USA på en positiv måte i midtøsten, og som et symbol på den smeltedigel som USA er.

23 år gamle Mia Khalifa er født i Beirut i Libanon. Bare et par år gammel flyttet hun til USA med familien sin. Med bakgrunn fra midtøsten, en imponerende rekke filmer som hovedrolleinnehaver og 1,3 milioner følgere på twitter, er det liten tvil om at hun vil få den støtten som trengs for å gjøre en god jobb.

Det er sjelden ooops.no blander seg inn i politiske kampanjer. Men oppropet på change.org for å få Mia Khalifa innsatt som ambassadør i Saudi Arabia er absolutt noe vi støtter, og oppfordrer alle til å gå inn på linken her og signere oppropet.

Kommentarer

kommentar