Klovner i kamp navnet ønsket av Stortinget

Klovner i kamp navnet er ønsket av Stortinget. Det er ikke bare Statoil så bytter navn i disse dager. Senest i dag ble det meldt at Minerva bytter navn til Minerva. Navnet skulle visstnok reflektere deres verdier og historie. Smart navnevalg ville nok mange vært enig i.

Og i dag ble det også kjent at til og med Stortinget prøve å bytte navn. Stortinget er ute etter navnet Klovner i kamp. Navnet er opptatt men de skal være i forhandlinger om å få kjøpt navnet. Stortinget sier det skal reflektere stortingets verdier og historie.

Problemet til Stortinget er at navnet Klovner i kamp er opptatt og i bruk. Stortinget derimot skal være forberedt til å legge store pengesummer på bordet for å sikre seg navnet. Det er tross alt ikke deres egne penger de bruke uansett. Det er har ikke lykkes å få noen kommentar fra Klovner i kamp.

Vurderte også andre navn enn klovner i kamp

Det har vært vurdert andre navn til en eventuell navneendring også Blant forslagene finner vi Dum Dum Boys. Dette ble forkastet siden det var sjåvinistisk. Honningbarna var også aktuelt et øyeblikk. Pønkrockerne fra Søgne ville ikke selge navnet, dessverre for stortinget. Big bang var et av forslagene fra KrF. Men ble nedstemt av de andre. For mye religion mente de. Katastrofe, Spetakkel og Skambankt var alle utilgjengelige for salg. Synd, for det hadde vært passende navn til Stortinget.

Siden de folkevalgte ikke var i stand til å finne navn som ikke var opptatt fra før, og ikke fikk kjøpt, har det kommet inn et tilbud til de. Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen har tilbudt de folkevalgte at de kan få overta navnet Bobbysocks helt gratis siden det går til en god sak. “Vi har ikke brukt det siden 1987. Bortsett fra når vi ga ut Boogie Woogie Mama da. Men hvem likte den liksom”, sier Bobbysocks.

Er bare å ønske Stortinget lykke til med navneendringen. Dere finner nok et passende navn om dere ikke får overta eller kjøpt navnet Klovner i kamp.

Les også: Jeg mener vi ikke trenger dem politikerne

Kommentarer

kommentar