Elbil sjåfører føler seg mobbet av Statens Veivesen

Elbil sjåfører over hele landet føler seg mobbet og krenket av Statens Vegvesen. Grunnen er at over 80.000 elbiler kjører rundt med NEK på skiltene sine. Nek er ikke akkurat et positivt ladet ord. I følge ordboka er det et skjellsord som betyr noe sånt som din tufs!

I følge sikre kilder skal Statens Veivesen ha hatt det morsomt når de kom på å kalle elbil sjåfører for nek. Ideen til at EK skulle overta når EL var brukt opp, kom frem på et nachspiel etter et heftig julebord. Ingen har villet bekrefte om dette er tilfelle. Og vil nok mest sannsynlig ikke bli kommenter eller bekreftet.

Elbil sjåfører blir mobbet

Det er ingen grunn til at de skulle velge K eller at alle skilt med bokstaven L var brukt opp. I andre bilskilt er det vanlig at man går videre i alfabetet. Det virker ikke til å være tilfelle her. I Rogaland på 80-tallet hadde man RE, så fikk man RF, og rundt 2000 tallet RH, RJ, deretter RK og nå RL. Man går videre i alfabetet. Så det er en tydelig indikasjon på at elbil sjåfører blir kalt nek er neppe tilfeldig. Og de sikre kildene snakker mest sannsynlig sant.

Les også: Tesla kutter el-bilen

Kommentarer

kommentar