Microsoft vurderte bluescreen i Windows 10

Microsoft vurderte å putte tilbake bluescreen i Windows 10. Mange brukere som har oppgradert til Windows 10 har henvendt seg til Microsoft og ville ha tilbake bluescreen i windows 10. De savnet de gode gamle informative bluescreen meldingene. Det er umulig å få ut den samme gode informasjonen fra Windows 10 i dag i forhold til tidligere Windows versjoner med bluescreen. Tidligere med-grunnlegger av Microsoft, Bill Gates, er enig i at bluescreen var en bra ting for Windows brukerne.

Full av sikkerhetshull
Bill Gates innrømmer også at Windows 10 var en stor blemme full av sikkerhetshull på størrelse med hus. Microsoft ville faktisk kvitte seg med Windows 10. Derfor var det ble det gitt bort gratis i en lengre periode. Han legger til at er det flere som vil ha Windows 10 skal han med glede gi det bort gratis til de, selv om gratisperioden er gått ut.

Windows 10.9
Bill Gates røper at neste versjon, som han gleder seg veldig til og kanskje han slutter å bruke Mac, skal hete Windows 10.9. På spørsmål om hvorfor Windows 10.9 svarer han at han er lei av heltall og vil helgardere seg om at folk skjønner at den ikke er ferdig ved lansering. Og videre garanterer han at selv om det ikke er bluescreen i windows 10, så er tilbake i Windows 10.9.

Ingen nye service packs
Microsoft har lovet at det blir ingen nye service packs til Windows lengre. De er nå blitt såpass store at de fyller en middels stor SSD. Intel sier at de vil gi 30% rabatt til Windows kunder på større Solid State Disker.

Kommentarer

kommentar