Besøke Steinkjer i ferien? Her er 5 grunner til å la være

Besøke Steinkjer? Steinkjer er en “by” uten noe spesiell historie, eller sjel for den saks skyld. En byvandring her er bortkastet fordi det er lite å se her. Ta heller turen til en av nabobyene. Til og med tyskerne mislikte byen så sterk at de forsøkte å fjerne den i 1940.

Steinkjer er en trist og kjedelig by. Hovedaktivitetene blant innbyggerne her består stort sett av fylleangst og lesing av dødsannonser. Halvparten av kommunens innbyggere nekter til og med å bo i byen. Byens eneste attraksjon er verdens største hagestol. Hagestol? Her har altså voksne, godt betalte mennesker, satt seg ned og lurt på hvordan de skal sette Steinkjer på kartet. “Jeg har det! Vi bygger verdens største hagestol”. 

1. Kåret til norges styggeste by

Avisen Stjørdalingen har hvert år kåret Steinkjer til Norges styggeste by. Det er foresten flere andre så mener det samme. Her er siste undersøkelse der det er spurt en masse mennesker om hvilken by som er den styggeste.

Besøke steinskjer 3
Meningsmåling

2. Eneste byen sør for polarsirkelen med mørketid

Sola skinner aldri skikkelig i Steinkjer. Det reflekteres mye i individene som bor der. De har et mørkt sinn, introverte og voldelige tendenser. Overskrifter som i bildet her går igjen så alt for ofte på dette mørke stedet.  I motsetning andre steder med mørketid, så har denne byen heller aldri noe midnattssol.

Besøke steinskjer 2

3. Bygningene minner om et forsted i Hviterussland

Flesteparten av bygningene er bygget på 50-60 tallet siden tyskerne prøvde å fjerne byen i 1940. Flesteparten av byggene i Hviterussland er bygget samtidig. I soviets storhetstid. På en eventuell byvandring vil dette være omtrent det meste spennende du får se. Om du ikke skulle få se tysk bobilturist på E6 gjennom byen. 

Besøke steinskjer 4
Skippergata

4. Flest seksuelt overførebare sykdommer i forhold til innbyggertallet

Å besøke Steinkjer er som risikosport å regne. Om du skulle ha en overnatting her så er sjansen for utslett og kløe i underlivet meget høy her. Si nei til sex til du er kommet deg ut av byen.

5. Innpåslitne strandselgere

En tur på stranda, som ligger under brua i Steinkjer, så har du en skokk strandselgere som fluer på fersk kumøkk. Mat og drikke fra disse bør unngås på det sterkeste. Samuel Portaña advarer om skyhøyt innhold av E.coli. Kjøper du piratvarer her så kan du bli bøtelagt.

Kommer du til å besøke Steinkjer i ferien? Eller har du tips om andre steder folk ikke bør besøke, legg gjerne igjen en kommentar så folk blir advart.

Les også: Fikk bikinikroppen frastjålet på sydenferie

Kommentarer

kommentar