Arbeiderpartiet mer troverdig enn Fremskrittspartiet i følge Google

Arbeiderpartiet mer troverdig enn Fremskrittspartiet i følge troverdighet rangeringen til Google. Hvordan de har kommet frem til det resultatet er noe usikkert, men vil tro det er blant samme oppfatningen befolkningen har av partiene.

Det er ikke offentlig kjent hvordan Google rangerer de forskjellige sidene, men det som det er snakk er såkalt “domain authority”. Det vil si hvor troverdige sidene er i følge Google. Bare et parti har høyere troverdighet enn arbeiderpartiet, og det er Høyre.

Sosialistisk Venstreparti mer troverdig enn Fremskrittspartiet

Til og med Sosialistisk Venstreparti har høyere troverdighet enn Fremskrittspartiet.  Det vist hvert fall ikke igjen ved sist stortingsvalg. Med 6% mot Fremskrittspartiet sine 15% vet Google noe ikke velgerene vet. Google har kanskje en liten fordel her siden de har inngående kjennskap til alle Google søk som blir utført.

Kristelig folkeparti lavest troverdighet

Lavest på listen over troverdigheten til de norske partiene finner vi Kristelig folkeparti. De har lenge slitt med troverdigheten mot sin velgere også. 4,2% kan ikke akkurat kalles et brakvalg heller. Etter arbeiderpartiet og Høyre var Kristelig folkeparti det partiet som gikk mest tilbake ved sist valg.

Høyre mest troverdig

Google ser på Høyre som de mest troverdige blant de norske partiene. Det ble heller ikke gjenspeilt i det siste valget. Høyre var det partiet som gikk nest mest tilbake. En nedgang på 1,8% var folkets dom over partiet. Arbeiderpartiet mer troverdig enn Fremskrittspartiet, men hvordan står det til med resten av partiene? Se listen nedenfor.

Googles list over troverdigheten til de norske partiene
Parti Troverdighet (0-100)

Høyre 54
Arbeiderpartiet 53
Sosialistisk venstreparti 52
Fremskrittspartiet 50
Senterpartiet 49
Venstre 47
Miljøpartiet de grønne 46
Kristelig folkeparti 43

Til sammenligning har disse sidene følgende troverdighet hos Google

Stortinget.no 67
Regjeringen.no 87
Wikipedia.org 100
Lefdal.com 43
Elkjop.no 52
Nettavisen.no 73
Na24.no 51
Facebook.com 100
faktisk.no 39

Lefdal har en troverdighet lik Kristelig folkeparti. Det forteller litt om hvor du bør handle og hvem du bør stemme på. Eller kanskje bare kutte ut begge deler. Det som kanskje er enda mer betenkelig er at «faktasiden» fakta.no er en score på 39. Lavere enn samtlige politiske partier.

Vil du sjekke selv, så kan du gå inn på Website Authority Checker om Arbeiderpartiet mer troverdig enn …..

Les også: Politikere på Tinder, 10 stk funnet så langt

Kommentarer

kommentar