Ambulanse for å unngå kø

Ambulanse for å unngå kø. Er du lei av å kjøre i kø om du skulle havne i trafikken med vanlige arbeidere? Kjøp deg en Ambulanse. Det er siste trenden blant de med mye penger og privatsjåfører.

Ser du en ambulanse i trafikken med blålys og sirene regner du nesten med at det befinner seg noen bak i bilen som øyeblikkelig må på sykehuset. Ikke at det sitter komfortabelt i en stressless med konjakkglasset i ene hånden og sigar i den andre hånden.

Er du ute etter en ambulanse kan vi anbefale disse bilene som vant ambulansetesten for et par år siden. Volkswagen Amarok vant testene i alle kategoriene. Disse kan kjøres med vanlig sertifikat, enten du vil kjøre de selv eller bli kjørt rundt. Bilen veier nemlig under 3,5 tonn.

I klassen over 3,5 tonn var det Mercedes Sprinter som ble kåret til best i test. Disse bilene har uante muligheter når det gjelder interiør. Se bildet under. Der sitter mann godt og diskree i rushtrafikken. Har det meste av det man trenger av hjelpemidler, inkludert sjampiskjøler.

Mercedes Sprinter

Er man redd for å bli for seint til fest, så ta festen med deg i sykebilen. I bildet nedenfor er det en ny Mercedes Sprinter innredet i festmodus. Her står ikke festen stillen i trafikken.

Party ambulanse

Kommentarer

kommentar