Barack Obama blir hvis Donald Trump vinner

Barack Obama blir sittende i det hvite hus hvis Donald Trump vinner presidentvalget på tirsdag. -Jeg overlater ikke det hvite hus til han.

– Som president må jeg gjøre det som er i landets beste interesse. Og det er ikke å la Donald Trump overta presidentstolen. Jeg har mandat til å bruke alle de middler som er nødvendige til å forsvare landet, forklarer Barack Obama.

Omvalg kan bli ytterste konsekvens hvis Barack Obama ikke godtar valgresultatet den 8. November. Han nekter i hvert fall å gå av om Trump blir valgt, og vil gjøre det han kan for å få valget erklært ugyldig. Noen mener at det er ikke det amerikanske folket Barack Obama tenker på når han ikke vil godta Donald Trump som president. Donald Trump postet på twitter at det ville være diskriminerende å ikke deportere familien Obama under “muslim ban”. Det har fått flere valg eksperter til å tro at Obama bare er ute etter å redde seg selv, og ikke resten av folket. I hvert fall ikke direkte.

Barack Obama

Donald Trump på sin side er ikke bekymret. – Hvis Obama gjør alvor av truslene om ikke å pakke sakene sine, og pelle seg ut, så vil der garantert komme noen “second amendment” folk til å hjelpe han med både pakking og flytting, utbryter Donald Trump. Utvasken kan jeg får Melania til å ta seg av. Bare greit hun er med å bidrar for en gang skyld hun også.

Da gjenstår det å se hvem som vinner, og hva som skjerm med familien Obama.

Kommentarer

kommentar

2 thoughts on “Barack Obama blir hvis Donald Trump vinner

Comments are closed.