Apple gir penger sammen med MacBook

Apple gir penger sammen med MacBook maskinene. Salget har stupt i det siste. Så er det et salgstriks?

Flere som åpner MacBook maskinene sine har rapportert at de har funnet penger inne i maskinene. Ikke mye penger, men en mynt som har vært festet til en harddisk eller dvd-spilleren.

Apple gir penger

Ut i fra mengden penger du finner, blir du ikke rik. Og det vil nok koste mer i gebyr i banken for å få vekslet inn mynten. Men kanskje det er en form for lotteri hvor noen av myntene er supersjeldne? Og veldig verdifulle?

Eller har de en praktisk årsak? Noen sier at myntene er av kobber og brukes til å hindre overoppheting av maskinene. Skulle vell tror at det fantes bedre metoder. Vannkjøling blir kanskje litt stort inne i en MacBook, og en tradisjonell kjøleribbe tar vell også opp noe plass. Så kanskje det kan være riktig?

Andre påstår det at Apple gir penger ikke stemmer. De gir aldri bort noe som helst gratis. Og ville ikke gitt bort penger om de så var rikere enn den amerikanske stat. Den amerikanske stat har en gjeld uten sidestykke og Apple er en av verdens rikeste selskaper. Så hvorfor ikke? Betaler du 10 000 kr, og oppover, for en laptop så kan ikke en mynt til en verdi av rundt en krone øke kostprisen på disse laptopene noe særlig. Og det vil ikke være derfor Apple skulle gå konkurs.

Så…. Har du åpnet maskinen din for å lete etter penger? Tror du Apple gir penger?

Kommentarer

kommentar