NRKs nye minutt for minutt satsing

NRK begynner innspillingen til sin nye storsatsning, etter massiv suksess både i Norge og utlandet med sine minutt for minutt sendinger. Hittill er det stort sett togturer, hurtigruten og noen skip NRK har laget minutt for minutt sending. NRK sin minutt for minutt suksess begynte i 2009 med Bergensbanen.

– Denne gangen skal vi ta minutt for minutt serien til nye høyder, sier underholdningssjef i NRK Charlo Halvorsen. Allerede i neste uke begynner vi innspillingen av Oslo – Tromsø minutt for minutt med Norwegian.

– Det skal bli en flott serie på ca 2 uker, sier Charlo Halvorsen. Og flere andre tv stasjoner har meldt sin interesse. Amazon vurderte å bruke Jeremy Clarkson, men du vet han blir fort utålmodig.
– 2 uker? Skal dere vise mange turer mellom Oslo og Tromsø i 2 uker, spør vi Charlo.
– Nei, det blir bare denne ene flygningen mellom Oslo og Tromsø, svarer Charlo. 2 uker er den tiden vi regner med det tar før passasjerene er fremme i Tromsø.

Bjørn Kjos har så langt nektet å uttale seg om NRK sin nye satsning. Det ryktes at Bjørn Kjos er opptatt med å svare på twitter meldinger fra Jeremy Clarkson, etter han ble forsinket på vei til Hellas. Norwegian har vært lite samarbeidsvillige i satsningen til NRK. Så NRK kommer til å utstyre et knippe passasjerer med GO Pro kameraer.

Vi ønsker NRK lykke til med serien.

minutt for minutt

Kommentarer

kommentar

One thought on “NRKs nye minutt for minutt satsing

Legg igjen en kommentar