Kirke til salgs på internett

Kirke til salgs blir søkt etter mellom 10-100 ganger på Google hver eneste måned. Det er høyere opp på listene enn folk som søker etter bolig til salgs i Oslo på Google. Klær til salgs og til og med leilighet til salgs bergen sentrum er andre søkebegrep som kommer lengre ned på listen enn kirke til salgs.

Kirke til salgs

Hvorfor denne interessen for kirke til salgs på Google? Noen ser etter en kirke til salgs for å male den svart og sette korset opp-ned for å få oppmerksomhet. Det ble postet på det norske sataniske samfunn. Det gjaldt enn metodist kirke som var til salgs i Nordland for 500 000kr.

Beliggenheten har mye å si for prisen på kirkene ser det ut som. Sjømannskirken på Bygdøy ble lagt ut for salg for 70 millioner for et par år siden. Tydligvis noe mer attraktivt enn Sigerfjord i Nordland. Selv om eieren av Sjømannskirken overtok hele eiendommen for 1kr 30 år tidligere har det vært en prisstigning på Bygdøy

En kirke i Trondheim ble solgt for 3,3 millioner over takst i 2014. Så interessen for kirker til salgs i Norge er stor hvis beliggenheten er riktig, som ved andre boliger. For det er boliger de ender opp som. Enten ombygget til leiligheter eller større eneboliger.

Les også Snapchat blir lagt ned

Kommentarer

kommentar