Buckingham Palace vakt imponert over at Melania smiler aldri

Buckingham Palace vakten Robert Addington imponert over at Melania smiler aldri

Buckingham Palace vakten avslører at Melania har de beste ferdighetene, han noen gang har sett, til aldri å smile. Han er meget imponert av hun ikke en eneste gang trakk på smilebåndet under hele London oppholdet rett før jul.

“Det var alle slags folk som vifta ting mot ansiktet hennes, ropte ting i håp om at hun skulle knekke ut i latter. Men nei, hun hadde den samme følelelsløse uttrykket hele tiden. Det var fantastisk”, sier Addington med en tydelig ærefrykt. Ikke en gang statsministeren Theresa May klarte å få Melania Trump til å smile eller le med noen morsomheter og komplimenter. Ikke en eneste muskel beveget seg i ansiktet hennes. 

melania smiler aldri

“Vaktene her må gå gjennom måneder med trening for å opprettholde et steinansikts-uttrykk. Melanias ferdigheter blåste oss rett av bannen. Og det kommer helt naturlig for henne. Det er virkelig inspirerende. Ikke en gang når presidenten la armene rundt henne var det så mye som mine. Om noe, så ble hun kanskje bare enda hardere”. 

melania smiler aldri 2

Addington sier det var på et tidspunkt der det kunne se ut det kom et avslappet lite smil fra Melania når presidenten var på vei bort fra henne. Men Addington mener selv det var nok bare øynene hans som spilte han et puss.

Hva tror du om at Melania smiler aldri?

Les også Donald Trump anerkjenner Norge som hovedstad i Sverige

Kilde: The Onion

Kommentarer

kommentar