Monica Lewinsky var sendt av Russland

Degradert rapport slår fast at Monica Lewinsky var sendt av den daværende russiske presidenten Boris Jeltsin. Det kan være at nåværende president Vladimir Putin stod bak Monica Lewinsky. Han var på den tiden (1995) utenriksminister for St. Petersburg. Putin hadde på den tiden ansvaret for å promotere St. Petersburg i utlandet og promotere utenlandske investeringer.

Hensikten med å få Bill Clinton inn i en sexskandale var neppe å skade han som president. Bill som hadde vært ute en vinternatt før rodde skandalen fint i land. Tidligere admiral og sjef for stillehavsflåten James “Ace” Lyons mener å ha funnet ut at Russlands plan var å drive utpressing mot Bill Clinton. Og på den måten antakelig sikre investeringer i St. Petersburg.

Monica Lewinsky er født i San Francisco, og vokst opp utenfor Los Angeles. Høres veldig amerikansk ut, og veldig lite russisk ut. Det som kanskje er mindre kjent er at hennes bestemor vokste opp i en russisk jødisk familie. Er man en gang russisk, er man alltid russisk. Det er liten tvil om at hennes bestemor påvirket Monica Lewinsky i det som senere skulle utvikle seg til å bli en slags skandale som kanskje ikke var en skandale likevel.

Om St. Petersburg og Russland fikk investeringene sine står det ikke noe om. Derimot Monica fikk en del investeringer. I perioden 1995 – 1997 gjorde Bill Clinton flere investeringen i form av naturalia i Monica Lewinsky. Senere har mange andre gjort andre former for investeringer. Da i form av penger, og da gjerne store pengesummer.

Kommentarer

kommentar