Reinsdyr mysteriet er løst

Det har gått ut melding om at reinsdyr mysteriet skal nå være løst. Politiet fikk hjelp fra et svært uventet hold i reinsdyr mysteriet.

Det var forsikringselskapet IF som bidrog til å løyse saken om hva som har hendt med over 300 reinsdyr. For et måneder siden tegnet en mann forsikring på 323 reinsdyr på Hardangervidda. Ikke noe unormalt med det. De fleste som driver med dyr forsikrer buskapen sin.

Forsikringsutbetalingen pr dyr var satt til 28500 kr. Noe som kunne gitt en utbetaling på til sammen over 9,2 millioner. Men Telemark politikammer kan bekrefte at selveste Julenissen ble arrestert i dag da han forsøkte å sikre seg forsikringsutbetalingen.

Julenissen hadde planer om å stikke av til Spania etter utbetalingen. Han hadde billetter til Malaga og passet på seg da han ble pågrepet. Julenissen skal ha forklart at han ville gi seg som nisse. Han var sterkt plaget av leddgikt og det kalde klimaet gjorde det vanskelig å gjøre jobben. Han skal tidligere også ha forsøkt å få støtte av NAV, men kravet om dagpenger ble avvist da han ikke kunne gjøre rede for tidligere inntekt.

Julenissen blir fremstilt for varetektsfengsling, juleferien kommer nok til å utgå i år og reinsdyr mysteriet er løst.

Kommentarer

kommentar