Barnevernssaker setter Norge på verdenskartet

Barnevernssaker setter Norge på verdenskartet i utenlandsk media. Det er ikke lenger bare i norsk media Barnevernet får gjennomgå. Facebook posten som viser barnevernet gå inn å ta barn fra foreldre går viralt nå. Videoen om det norske barnevernet har fått tusenvis av delinger og reaksjoner. Du finner link til innlegget med videoen nederst på siden.

Sjokkerte seere

Når man har lest igjennom en del av kommentarene under videoen, er mange sjokkerte over det de har sett. Andre kaller det propaganda fra Putin. Men de fleste ser ut som de har fått et nytt syn på fredelige Norge og kanskje Nobels fredspris.

Det blir også kommentert at en falsk bekymringsmelding barnevernet er alt som skal til for å starte problemer for barnefamilier. Andre igjen skjønner at det er omsorgssvikt som er grunnen til at disse blir tatt. Men hva når barnevernet tar feil og når barnevernet tar barnet?

barnevernssaker

Skaper nye næringer

Uansett hva som er sant eller usant i denne historien. Det er ikke bare elendighet. Nye næringer har blitt skapt på grunn av barnevernet her til lands. Nå finnes det barnevernsadvokat, som er advokat i barnevernssaker. Og det finnes faktisk folk der ute som googler etter Norges beste advokat i barnevernssaker og hvordan klage på barnevernet. Andre lurer på hva ser barnevernet etter på hjemmebesøk og  hvorfor kommer barnevernet på hjemmebesøk.

Ute etter barnetrygd

Noen spekulerer i om barneverntjenesten tar barna for å kunne heve barnetrygd fordi budsjettet er for lite. Hvorfor skulle de gjøre noe sånt for usle 1000 kr i måneden? Litt mer med skilte foreldre. Vell…. Med ca 16000 barn, de fleste via akuttvedtak og fosterhjem,  så hadde de i såfall 16 millioner ekstra i måneden, og noe sånt som 192 millioner i året. Follow the money var det en som sa.

Barnevernssaker får mange søk på Google

Google er så venlig at de offentliggjør informasjon om hvor mange søk som gjøres via deres søkemotor, og mot hvilke søkeord eller fraser. Flere hundre søk blir gjort hver måned bare angående hva gjør barnevernet på hjemmebesøk og lignende. Mange hundre søk med fraser som anbefalt advokat barnevern og advokat barnevernssaker. 

Barnevernets topp 3 liste på Google

På første plass, ikke uventet ettersom det er flest folk der, Oslo. På en sterk andre plass finner man barnevernet i Tromsø. Den var litt mer uventet. Og på tredje plass havner barnevernet i Stavanger. Ellers var det overraskende få søk ellers i Rogaland. Dette kan du selv sjekk om du lager deg en konto hos Adsense, Google sin reklame portal. 

Link til innlegget til In The Now på Facebook.

Les også Butler skole populært blant småbarnsforeldre i tidsklemma

Kommentarer

kommentar