Politiet vil nå begynne å skrive ut bøter

Politiet i Tønsberg har bestemt seg for nå å begynne å skrive ut bøter. Det nye tiltaket i Tønsberg skal sikre årets julebordsesong. Etter å ga gått i minus i flere år nå, fant politiet i Tønsberg ut at noe måtte gjøres. En noe uklar studietur til varmere strøk lærte de av spansk politi en effekt måte å få inn penger i julebord kasse. Nemlig bøter.

 

Der politiet i Tønsberg først vil begynne å skrive ut bøter er i Jernbanegaten i Tønsberg. Her har politiet fått med seg at ikke alle følger skiltingen og det kan være penger å tjene. Advarselen er allerede lagt ut på Twitter. Markedsførings geniet Dag Mostrøm sier at politiet må for pokker ikke advare folket på forhånd hvis målet er å fylle opp julebord kassa.

skrive ut bøterIkke bare har de advart folk, men de vil unnlate å skrive ut bøter til busser, taxier og utrykningskjøretøy. De har jo ikke skjønt noen ting sier Dag Mostrøm. Og noe videre imponert blir ikke Dag Mostrøm når Ooops kan fortelle at de også vil unnlate å skrive ut bøter til el og hydrogen- biler.

skrive ut bøter

Dag Mostrøm vil tilby kraftig rabatter på kurs i markedsføring og strategi for politiet i Tønsberg. Han synest synd på de stakkars politibetjentene som ikke skal få gleden av å feire et ordentlig julebord.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar