Temperament lås i alle biler fra Ford

Temperament lås kommer i alle nye biler i fra Ford. Ford tok undersøkelsen for 3 år siden til etterretning og vil nå levere temperament lås i alle nye biler. Dagens næringsliv publiserte denne undersøkelsen for en tid tilbake, og ble lagt merke til av Ford som ikke vil ha rykte på seg for at sinte menn kjører Ford.

Temperament lås vil fungere omtrent som fingeravtrykk låsen til en mobiltelefon. Du legger fingeren på en liten plate på dashbordet før du kan starte bilen. Denne skal lese av ting som puls, blodtrykk, blodsukker og svette for å finne ut som du er sinna. Registrer bilen at du er sinna så nekter bilen rett og slett å starte.

Nekter bilen å starte på grunn av at du er sinna, skal du likevel slippe å gå. Ford har inngått en avtale med Uber om 50% rabatt på alle turer der du blir nektet av temperament låsen å kjøre. Bestillingene til Uber skjer gjennom Ford sin egen app for smart telefoner. Et lite tips kan være å prøve å få temperament låsen til å slå ut med vilje om du vil ha billige turer med Uber.

Ingen andre bilmerker har så langt gitt uttrykk for at de vil komme med lignende løsninger. Toyota sier at de slipper å lage lignende løsninger, da bare hyggelige menn kjører deres biler.

Trygg trafikk mener dette er et godt tiltak fra Ford, som viser til at det er farlig for sjåførene selv og medtrafikantene om det sitter forbanna sjåfører bak rattet på en bil. De kommer også med et par tips om Ford sjåførene bør spise litt før de legger ut på tur, og passe på at blodsukkeret ikke synker for lavt. Da kan de fort bli sintere enn de normalt ville ha blitt om de hadde normalt blodsukker. Ellers håper de på en positiv forandring med temperament lås.

Kommentarer

kommentar